Referenties


"Marie-Jeanne is een warme, inspirerende en creatieve ontwerper met veel vakkennis. Zij is erg goed in het meedenken, doorvragen en zoeken naar oplossingen dat perfect past bij onze organisatieprofiel. Wij hebben de samenwerking met Marie-Jeanne als zeer prettig ervaren met als eindresultaat een creatieve hoogstandje! Wij kunnen Marie-Jeanne van harte aanbevelen aan iedere ondernemer! Inmiddels is BeTekenTaal onze ‘huiscreatief’."

Hugo Cloete
Partner, Solutio Consulting B.V.


"Marie-Jeanne Wijnbeek heeft onze Lions Club in de afgelopen jaren bij diverse projecten op een bijzonder plezierige en efficiënte manier ondersteund met de grafische vormgeving van promotie elementen. Dat behelsde onder meer ontwerpen voor posters en flyers die ook voor website en andere elektronische promotiedoeleinden konden worden gebruikt. Ook heeft zij diverse logo's ontworpen voor verschillende projecten.

De ontwerpen zijn origineel, lichtvoetig en pakkend. Bovendien wist Marie-Jeanne in de ontwerpen een duidelijke verwantschap te scheppen dat de projecten gelieerd zijn aan de activiteiten van Lions Club Hoevelaken."

Lions Club Hoevelaken,
Rob Wesselingh, PR Commissie


Het begon met het logo, een ontwerp wat zo goed past bij ons bedrijf! De kleur groen, alle seizoenen erin verwerkt, de naam komt duidelijk naar voren. Toen waren we verkocht. Want sindsdien heeft Marie-Jeanne al het drukwerk voor Satter Hoveniersbedrijf ontworpen. Of het nu gaat om visitekaartjes, kleurrijke aansprekende folders of spandoeken, Marie Jeanne maakt er altijd weer een verrassend ontwerp voor.

Satter Hoveniersbedrijf

www.satterhoveniers.nl